• Количка (0)
   • Рол банер стойка Classic 85x200CM

    1 2 3 4 5

    Рол банер Classic, е рекламна стойка със самонавиващо се рекламно пано от винил или синтетична хартия. Тя е с две крачета, което я прави изключително стабилна. Размер на рекламното пано: 85 х 200 см

    Наличност:
    На склад
    84 лв.
    54 лв.

    Рол банер Classic е банер стойка със самонавиващо се рекламно пано от винил или синтетична хартия. Тази рекламна стойка е лесна за употреба и е приложима за всякакъв вид презентации, изложения и др. Удобството при този вид рол банер стойка е че, медията се прибира в основата и. По този начин, рекламното пано се предпазва от увреждане по време на транспорт.
    Рол банер Clasic, предлаган от Експо Дисплеи е изработен изцяло от алуминий и захващането на рекламното пано в горната част става посредством клип система, която защипва винила. На пазара има много рол банери, при които горната лайсна не е с клип система и захващането на паното става чрез лепенка, което предполага саморазлепване по време на експлоатация. За да ви гарантираме безупречно качество, тази рол банер е изработен с две крачета в основата, което го прави стабилен.
    В комплектът е включена и транспортна чанта.
    С нея можете лесно да пренасяте банер стойката, без да повредите или нараните корпуса.

     

    Изисквания за подаване на файл за печат:
    Размер - 85х220см, 20 см в долната част на визията само фон
    Файл - PDF векторизиран или TIFF, 100dpi

    Изпращайте файловете за печат на адрес: е-shop@expodisplays.bg
     
   • Подобни оферти

   • Свързани оферти

   • Последно гледани

 • Рол банери и експо дисплеи

  Банер стойки, рол банери, Pop up стени, модулни стени Centro

  Експо дисплеи е директен вносител на рекламни стойки , експо стени и експо оборудване. Избираме най-качествените продукти и ви ги предлагаме на достъпна цена. Разполагаме със собствена база за широкоформатен печат и  цех за изработка на нестандарти дисплеи от алуминиеви профили, катедри за промоции, експо стени и плексиглсови стойки. Всичко това ни дава възможноста да изпълняване качествено и бързо вашите поръчки, като гарантираме високо качество на предлаганите продукти. С повече от 10 години опит в сферата на рекламата ние знаем какво е най -ажното за едно представяне, изложение или конференция. Очакваме ви!

 • Контакти

  Експо дисплеи ЕООД
  партер,магазин 7, на гърба на блока

  : София 1680, жк Красно село, бул. Гоце Делчев, № 50
  : 02 850 56 16, 02 850 51 39
  : 0893 7777 10 ; 0897 5555 29
  : expodisp
  :
 • Марки

 • Copyright © 2013 Expo displays Ltd.

 • Сравни

  Затвори
  Отвори
  Няма резултат